Visa, MasterCard, PayPalShop with confidenceSecured by ThawteKlarna

Farisæer-creme

Antal portioner til 4 portioner
Tilberedningstid ca. 25 min.
Bagetid ingen
Hviletid ingen

Ingredienser

150 g mørk chokolade
2 æg (størrelse M)
4 spsk. kaffelikør
2 poser Sahnesteif (tysk flødestabiliserende produkt, kan evt. erstattes med Flødex)
1 pose vaniljesukker
250 ml piskefløde
Revet chokolade til dekoration

Tilberedning

  • Bræk chokoladen i små stykker og smelt den i vandbad.
  • Rør æggene, indtil de skummer.
  • Tilsæt likøren og den afkølede chokolade.
  • Pisk fløden stiv sammen med Sahnesteif (tysk flødestabiliserende produkt, kan evt. erstattes med Flødex) og vaniljesukker.
  • Stil en del af fløden til side til pynt og vend forsigtigt resten i chokolademassen.
  • Hæld massen i dessertskåle.
  • Pynt med resten af fløden og dekorer med revet chokolade.
  • Stilles i køleskabet indtil servering.