FAQ
Nye kunder
Fragtomkostninger
Kontakt
Azərbaycan
België
Belgien
Belgique
Česko
Damark
Deutschland
España
France
Hrvatska
Ireland
Italia
Luxembourg
Luxemburg
Magyarország
Nederland
Norge
Österreich
Polska
Portugal
România
Schweiz
Slovenija
Slovensko
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Türkiye
Ukrajina
United Kingdom
Ελλάδα, Ελλάς
България
русский язык
worldwide / other countries
Mine data
Login
Indkøbskurv
0,00
Startside
Kaffe
Kaffe
bønner
Malet
kaffe
Instant kaffe, Kapsler, Te
mælk og sukker
Kiks og søde sager
Kaffee
beilagen
Startside
Kaffe
Kaffe
bønner
Malet
kaffe
Instant kaffe, Kapsler, Te
mælk og sukker
Kiks og søde sager
Mine data
Indkøbskurv
Historie
Dyrkning
Forarbejdning
Kaffemaskiner
Tilberedningsmåder
Mærker
Opskrifter med kaffe
Herrekage
Mokkakage
Tiramisu
Parfait
Farisæer-creme
Pralinéer
Kaffelikør
Iscreme
Glossar
Parfait
Antal portioner
til 6 portioner
Tilberedningstid
ca. 30 min.
Bagetid
ingen
Hviletid
natten over
Ingredienser
50 g
kaffe
1 kop
vand
6
æggeblommer
200 g
sukker
250 ml
piskefløde
Tilberedning
Bryg kaffen, filtrer den og lad den afkøle
Rør æggeblommerne og sukkeret til en cremet masse
Pisk fløden stiv
Hæld den afkølede kaffe i massen lidt efter lidt
Tilsæt forsigtigt den stiftpiskede fløde
Fyld massen i en buddingform og tildæk den med husholdningsfilm
Sæt den i fryseren natten over
Vend parfaiten ud, skær den i skiver og server
Tiramisu
Farisæer-creme