Visa, MasterCard, PayPalShop with confidenceSecured by ThawteKlarna

Pralinéer

Antal portioner til 4 portioner
Tilberedningstid ca. 45 min.
Bagetid ingen
Hviletid 1 dag

Ingredienser

500 g mørk overtrækschokolade
250 g piskefløde
3 g instant kaffepulver
50 g sukker
50 g smør (stuetemperatur)

Tilberedning

  • Bræk overtrækschokoladen i store stykker.
  • Smelt ca. 3/4 af 290 g overtrækschokolade i et vandbad.
  • Tilsæt den resterende 1/4 af overtrækschokoladen. (mål ikke opvarmes mere)
  • Opvarm instant kaffepulveret, sukkeret og piskefløden sammen i en gryde.
  • Bland overtrækschokoladen med den opvarmede piskefløde og rør blandingen sammen til en glat masse med en stavblender.
  • Tilsæt smør.
  • Fyld massen i en form.
  • Lad massen stå 1 dag.
  • Skær små kvadrater ud.
  • Smelt den resterende overtrækschokolade, som beskrevet ovenfor, og dyp derefter de udskårne kvadrater i chokolademassen og lad dem dryppe af.